close
متخصص ارتودنسی

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز
تبليغات تبليغات

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

دو روش تهیه ترشی لوبیا سبز

دو روش تهیه ترشی لوبیا سبز

 

 

مواد لازم برای ترشی لوبیاسبز :

 لوبیا سبز450 گرم 

 نمک1 قاشق غذاخوری + 3 قاشق غذاخوری

 سیر 4 قاچ شده3 حبه 

 دانه فلفل سیاه2 قاشق چایخوری

فلفل قرمز خرد شدهیک چهارم قاشق چایخوری

شوید خرد شده1 فنجان

سرکه1 و نیم فنجان

آب1 و نیم فنجان

شکر3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه ترشی لوبیاسبز :

3 لیتر آب را به همراه 1 قاشق غذاخوری نمک به جوش بیاورید. لوبیا سبزها را که به اندازه ی شیشه ترشی برش زده اید را اضافه کرده 1 دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شوند.

 

آبکشی کرده و بلافاصله در ظرفی محتوی آب یخ بریزید و بگذارید بماند و خنک شود سپس آبکشی کرده و بگذارید خشک شوند.

 

در شیشه ی مورد نظرتان سیر، فلفل سیاه و فلفل قرمز را بریزید و سپس لوبیا سبز ها را به حالت ایستاده در شیشه بچینید به طوری که حدود 1 سانت با لبه ی شیشه فاصله داشته باشند. می توانید سرد و ته لوبیاها را بزنید تا به اندازه ی مناسب در آیند و شیشه را پر کرده و کناری بگذارید.

 

شویدها را در پارچه پیچیده سر پارچه را محکم ببندید و در قابلمه ای کوچک بگذارید. آب، سرکه، شکر و 5 قاشق غذاخوری نمک را به قابلمه اضافه کرده و روی حرارت بالا به جوش بیاورید و 10 دقیقه شویدها را در این مخلوط بجوشانید سپس شویدها را از آب و سرکه کشیده و به جوشاندن ادامه دهید.

 

سرکه داغ را روی لوبیاها ریخته به طوری که رویشان را بپوشاند و بدون این که در شیشه را ببندید کناری بگذارید تا به دمای اتاق برسد. سپس در آن را ببندید و 7 روز در یخچال نگهداری کنید تا آماده ی خوردن شود. بعد از باز کردن در شیشه ترشی تا یک ماه یا کمی بیشتر ماندگاری خواهد داشت.

 

مواد لازم برای ترشی لوبیاسبز :

لوبیا سبزخرد شده نیم کیلو

 هویج نگینی ریز خرد شده۲ عدد بزرگ 

 فلفل دلمه ای رنگیاز هر کدام یک عدد

 سیر۲۰ حبه=۵۰ گرم

سبزی معطر (ریحان و نعنا) خرد شده۱۰۰ گرم

گل کلم ریز خرد شده۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم

نمک۲ قاشق چایخوری

ادویه ترشی (تخم گشنیز،زیره سبز و گلپر) آسیاب شده۲ قاشق چایخوری

فلفل تند۴ عدد

سرکه انگور سفیدبه میزان لازم

 

طرز تهیه ترشی لوبیاسبز :

یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید یک قاشق سوپخوری نمک به آب اضافه کنید لوبیای شسته و خرد شده را داخل آب در حال جوش بریزید و برای ۵ دقیقه اجازه بدهید بپزد سپس آبکشش کنید و سریع داخل آب سرد بریزید بعد مجددا آبکشش کنید و روی دستمال تمیزی پهن کنید تا آب اضافی آن برود.

 

هویج، فلفل دلمه ای و گل کلم را خرد کنید و روی پارچه تمیزی پهن کنید. سبزی های معطر را هم پاک کنید بشویید و مثل بقیه سبزیجات اجازه بدهید آب اضافی آن برود این نکته برای تهیه همه ترشی ها مهم است و از کپک زدن ترشی جلوگیری می کند. حبه های سیر را هم با غذاساز یا هر دستگاه دیگری که دارید کاملا ریز کنید یا رنده ریز بزنید.

 

همه سبزیجات، نمک و ادویه ترشی و سرکه را در ظرفی با هم مخلوط کنید سرکه باید در حدی اضافه شود که روی سبزیجات را بپوشاند، فقط فلفل ها را درسته اضافه کنید. ظرف شیشه ای مخصوص ترشی را تمیز بشویید و خشک کنید. ترشی را در ظرف بریزید و در جای خنک و دور از تابش مستقیم نور آفتاب قرار بدهید. بعد از ۱۵ روز ترشی آماده مصرف است می توانید در کنار غذا نوش جان کنید.

 دو روش تهیه ترشی لوبیا سبز

 ترشی لوبیا سبز,طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

 

 

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز مخلوط

 

 

منبع:بیتوته

دسته بندي: آشپزی و تغذیه,مربا و ترشی,
مطالب مرتبط :

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

مروری بر گذشته

پر بازدید ترین های کلیک نیوز