close
متخصص ارتودنسی

طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای
تبليغات تبليغات

طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای

طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای

طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای

 

 

 

مواد لازم برای مربای پرتقال حلقه ای :

 پرتقال۱ کیلو 

شکر۱ کیلو 

 آب۳ پیمانه 

 آب اضافه۳ لیتر

نمک۱ قاشق سوپخوری

گلوکز۱ قاشق سوپخوری

آب پرتقال تازه۱ پیمانه

 

طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای :

سه لیتر آب را در ظرف نسبتا بزرگی بریزید و نمک را در آن حل کنید کنار بگذارید سر و ته پرتقال را جدا کنید و با وسیله تیزی برش های نازک بزنید و به مدت ۵ ساعت در آب و نمک بخوابانید شکر و ۳ پیمانه آب و گلوکز را در ظرفی بریزید و بگذارید روی شعله متوسط تا شکر حل شود پرتقال ها را از آب و نمک خارج کرده و با آب سرد معمولی بشویید و در صافی قرار بدهید بعد از اینکه شکر چند جوش خورد حلقه های پرتقال را به آن اضافه کنید و زمان بدهید تا مربا قوام بیاید دقت کنید زیاد نجوشد که شکل حلقه ها خراب نشود بعد آب پرتقال تازه را اضافه کنید بعد از چند جوش زدن خاموش کنید و اجازه بدهید ۲۴ ساعت در همان ظرف باقی بماند و بعد به ظرف مورد نظر انتقال بدهید و در یخچال نگهداری کنید.

 

 

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید طعم آن فوق العاده است.

 

 

 

منبع:بیتوته

دسته بندي: آشپزی و تغذیه,مربا و ترشی,
مطالب مرتبط :

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

مروری بر گذشته

پر بازدید ترین های کلیک نیوز