close
متخصص ارتودنسی

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی
تبليغات تبليغات

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی

طرز تهیه کوفته آلو شیرازی,مواد لازم کوفته آلو شیرازی,دستور پخت کوفته آلو شیرازی,اموزش کوفته آلو شیرازی,درست کردن کوفته آلو شیرازی,تهیه کوفته آلو

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی,مواد لازم کوفته سبزی شیرازی,دستور پخت کوفته آلو شیرازی,اموزش کوفته سبزی شیرازی,درست کردن کوفته سبزیشیرازی,تهیه کوفته سبزی

 


 

 

 


مواد لازم کوفته سبزی شیرازی :

 

گوشت چرخ کردهنیم کیلو

نخود۳۰۰ گرم

برنجیک کیلو یا پنج لیوان

سبزی ( جعفری، شوید، تره، ترخان)یک کیلو

کشمشبه مقدار لازم

پیاز خلال شده سرخ کردهبه مقدار لازم

نمک، زردچوبه، فلفلبه اندازه دلخواه

 

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی :

گوشت را با پیاز چرخ کرده و نخود را که از قبل در آب خیس کرده اند با گوشت چرخ کرده دوباره چرخ می کنند . یک لیوان از برنج ها را برداشته و بقیه را با مقداری از سبزی ها چرخ می کنند و سپس تمام مواد چرخ شده را با کمی فلفل و نمک به هم مخلوط نموده به خوبی ورز می دهند و درصورت لزوم تمام مواد را یک دفعه با هم چرخ می کنند .پیاز خلال شده و کشمش را تفت داده، در ظرفی ( دیگ یا قابلمه ) مقداری آّب ریخته سبزی و بقیه نخود چرخ شده را درآن ریخته، زرد چوبه و فلفل و نمک به آن اضافه می کنند وقتی که آب جوش آمد از مواد چرخ شده به اندازه یک پرتقال نسبتاً بزرگ جدا کرده.

 

وسط آن کشمش و پیاز داغ گذاشته و به صورت گلوله ای در می آورند، این گلوله را بین دو کف دست به قدری می گردانند که کاملاً سفت شود و در آب جوش می اندازند. در قدیم به جهت باز نشدن کوفته ها اولین کوفته را با نام سنگ و بقیه را را نام دخترهای خانواده و یا آَشنا به درون آب جوش می انداختند. آنگاه یک لیوان برنج را که کنار گذاشته اند در ظرف محتوی کوفته ها ریخته مقداری روغن به آن افزوده، حرارت می دهند تا قوام بیاید و سپس مصرف می کنند.

 

خواص برنج :

 

آب برنج کننده و مدر است و ترشحات زیاد اسهال و اسهال خونی را تسکین می دهد. برای ورمهایروده ای و استفراغهای خونی و خونروی از بینی و شست و شوی زخمهای بد بسیار نافع است [استوارت – کروست و پتلو ].دم کردۀ کلش و کاه نوعی از برنج به عنوان داروی ضد اسهال خونی و روماتیسم [هو] ونقرس [ویدال] به کار می رود.

 

 

طرز تهیه کوفته آلو شیرازی

 

طرز تهیه کوفته سوئدی

 

آموزش درست کردن کوفته گوشت با سس گوجه فرنگی

 

آموزش درست کردن کوفته پنیر و پیازچه

 

طرز تهیه کوفته بادمجان

 

دسته بندي: آشپزی و تغذیه,انواع کوفته ,
مطالب مرتبط :

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

مروری بر گذشته

پر بازدید ترین های کلیک نیوز