close
متخصص ارتودنسی

طرز تهیه کوفته بادمجان خوشمزه
تبليغات تبليغات

طرز تهیه کوفته بادمجان خوشمزه

کوفته بادمجان پخت کوفته بادمجان تهیه کوفته بادمجان,نحوه پخت کوفته بادمجان,طرز پخت کوفته بادمجان,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,مواد لازم برای کوفته بادمجان,

کوفته بادمجان پخت کوفته بادمجان تهیه کوفته بادمجان,نحوه پخت کوفته بادمجان,طرز پخت کوفته بادمجان,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,مواد لازم برای کوفته بادمجان,طرز

 

 


کوفته بادمجان نوع دیگر از کوفته های خوشمزه و لذیذ ایرانی است که برای دوستداران و عاشقان بادمجان بسیار جذاب می باشد این غذا همچنین از نظر ارزش غذایی بسیار مفید و مقوی می باشد زیرا موادی غنی همچون جعفری،تخم مرغ،آرد سوخاری و .... در آن می باشد با ما در سایت آشپزی کلیک نیوز همراه باشید تا از لذیذ ترین و خوشمزه ترین نوع غذا ها آشنا شوید.

 

 

مواد لازم کوفته بادمجان :

 

 

بادمجان

دو عدد

 

جعفری

ربع لیوان

 

تخم مرغ

یک عدد

 

آرد سوخاری

ربع لیوان

 

پارمزان

یک چهارم لیوان

 

اورگانو یا آویشن

1ق چ

 

پودر پیاز

ربع ق چ

 

فلفل قرمز

مقداری

 

آب لیمو

2 ق غ

 

برای فیلینگ :

گردو

نصف لیوان

 

پنیر چدار

100 گرم

 

برای کاور :

آرد

2 ق غ

 

تخم مرغ

1 عدد

 

آرد سوخاری

2 ق غ

 

طرز تهیه کوفته بادمجان :

 

 

پنیر چدار رو رنده میکنیم

گردو ها و چدار  رو توی بلندر میریزیم و بلند میکنیم

اگر چدار ندارید یا با شوریش مشکل دارید از پنیرهای دیگه مثل گودا استفاده کنید

 

 

کوفته بادمجان پخت کوفته بادمجان تهیه کوفته بادمجان,نحوه پخت کوفته بادمجان,طرز پخت کوفته بادمجان,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,مواد لازم برای کوفته بادمجان,طرز 

طرز تهیه کوفته بادمجان

 

 

بادنجان ها رو حلقه می کنیم

نمک میزنیم و توی آبکش به مدت نیم ساعت قرار  میدیم تا آب بندازه و تلخیش از بین بره

 

 

کوفته بادمجان پخت کوفته بادمجان تهیه کوفته بادمجان,نحوه پخت کوفته بادمجان,طرز پخت کوفته بادمجان,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,مواد لازم برای کوفته بادمجان,طرز 

طرز تهیه کوفته بادمجان

 

 

با دستمال کاغذی آشپزخونه بادنجانها رو خشک می کنیم

 

 

کوفته بادمجان پخت کوفته بادمجان تهیه کوفته بادمجان,نحوه پخت کوفته بادمجان,طرز پخت کوفته بادمجان,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,مواد لازم برای کوفته بادمجان,طرز 

طرز تهیه کوفته بادمجان

 

 

توی سینی فر قرار داده و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار میدیم تا کبابی شن

 

 

کوفته بادمجان پخت کوفته بادمجان تهیه کوفته بادمجان,نحوه پخت کوفته بادمجان,طرز پخت کوفته بادمجان,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,مواد لازم برای کوفته بادمجان,طرز

طرز تهیه کوفته بادمجان

 

 

بادنجانها و جعفری و آرد سوخاری و پارمزان و اورگانو و پودر پیاز و فلفل قرمز و یک عدد تخم مرغ و آب لیمو رو توی بلندر میریزیم.

 

 

کوفته بادمجان پخت کوفته بادمجان تهیه کوفته بادمجان,نحوه پخت کوفته بادمجان,طرز پخت کوفته بادمجان,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,مواد لازم برای کوفته بادمجان,طرز 

طرز تهیه کوفته بادمجان

 

 

چند تا پالس میزنیم تا مخلوط شن

ولی نه زیاد که کاملا له شه یعنی تیکه های کوچیک بادنجان باید دیده شه. مطابق تصویر

 

 

 

کوفته بادمجان پخت کوفته بادمجان تهیه کوفته بادمجان,نحوه پخت کوفته بادمجان,طرز پخت کوفته بادمجان,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,مواد لازم برای کوفته بادمجان,طرز 

طرز تهیه کوفته بادمجان

 

 

دستهامون رو خیس میکنیم

اندازه یک گردوی درشت از خمیر بادنجان برمیداریم و کف دست پهن میکنیم

 

 

کوفته بادمجان پخت کوفته بادمجان تهیه کوفته بادمجان,نحوه پخت کوفته بادمجان,طرز پخت کوفته بادمجان,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,مواد لازم برای کوفته بادمجان,طرز 

طرز تهیه کوفته بادمجان

 

 

مقداری از مخلوط پنیر و گردو رو روش قرار میدیم

 

 

کوفته بادمجان پخت کوفته بادمجان تهیه کوفته بادمجان,نحوه پخت کوفته بادمجان,طرز پخت کوفته بادمجان,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,مواد لازم برای کوفته بادمجان,طرز 

طرز تهیه کوفته بادمجان

 

 

به همون اندازه از خمیر بادنجون روش میذاریم و  با انگشتان خیس خوب درزهاش رو میگیریم و کف دست میغلتونیم . طوری که فیلینگ کاملا با مخ*. لوط بادنجون پوشونده بشه

 

نکته :

کمک میشه اگر دستمون رو مرتب خیس کنیم و اینکار مانع از چسبیدن مواد به دست هامون میشه

 

 

کوفته بادمجان پخت کوفته بادمجان تهیه کوفته بادمجان,نحوه پخت کوفته بادمجان,طرز پخت کوفته بادمجان,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,مواد لازم برای کوفته بادمجان,طرز

طرز تهیه کوفته بادمجان

 

 

سه تا کاسه رو جلو رومون میذاریم. توی یکی آرد دومی تخم مرغ و سومی آرد سوخاری

تخم مرغ رو با چنگال کمی هم میزنیم تا باز شه

گلوله های کوفته رو توی کاسه آرد میندازیم و کاسه رو میچرخونیم تا کل سطح کوفته با آرد پوشونده شه

 

 

کوفته بادمجان پخت کوفته بادمجان تهیه کوفته بادمجان,نحوه پخت کوفته بادمجان,طرز پخت کوفته بادمجان,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,مواد لازم برای کوفته بادمجان,طرز

طرز تهیه کوفته بادمجان

 

 

حالا کوفته رو توی تخم  مرغ میندازیم و با چنگال توی کاسه تکونش میدیم تا کل سطحش به تخم مرغ آغشته شه

 

 

کوفته بادمجان پخت کوفته بادمجان تهیه کوفته بادمجان,نحوه پخت کوفته بادمجان,طرز پخت کوفته بادمجان,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,مواد لازم برای کوفته بادمجان,طرز 

طرز تهیه کوفته بادمجان

 

 

کوفته رو توی کاسه آرد سوخاری میندازیم

 

 

کوفته بادمجان پخت کوفته بادمجان تهیه کوفته بادمجان,نحوه پخت کوفته بادمجان,طرز پخت کوفته بادمجان,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,مواد لازم برای کوفته بادمجان,طرز 

طرز تهیه کوفته بادمجان

 

 

کاسه رو میچرخونیم تا کوفته با آرد سوخاری کاور شه

 

 

کوفته بادمجان پخت کوفته بادمجان تهیه کوفته بادمجان,نحوه پخت کوفته بادمجان,طرز پخت کوفته بادمجان,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,مواد لازم برای کوفته بادمجان,طرز 

طرز تهیه کوفته بادمجان

 

 

من با این میزان مواد 5 تا کوفته به سایز نارنگی به دست آوردم

 

همینطور که میبینید اون شیوه چرخوندن کوفته توی کاسه بدون تماس دست یا چنگال باعث میشه که کوفته های خوشگلی داشته باشیم

 

 

کوفته بادمجان پخت کوفته بادمجان تهیه کوفته بادمجان,نحوه پخت کوفته بادمجان,طرز پخت کوفته بادمجان,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,مواد لازم برای کوفته بادمجان,طرز 

طرز تهیه کوفته بادمجان

 

 

دونه دونه کوفته ها رو توی حمام روغن سرخ کرده و روی دستمال کاغذی آشپزخونه قرار میدیم تا روغن اضافیش گرفته شه

 

 

کوفته بادمجان پخت کوفته بادمجان تهیه کوفته بادمجان,نحوه پخت کوفته بادمجان,طرز پخت کوفته بادمجان,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,مواد لازم برای کوفته بادمجان,طرز 

طرز تهیه کوفته بادمجان

 

 

حرارت روغن نباید زیاد باشه تا کوفته ها فرصت داشته باشن که مغزپخت شن . اگر حرارت خیلی بالا باشه کاور کوفته ها سریع طلایی میشه بدون اینکه خوب بپزه پس حرارت رو تنظیم کنی

 

کوفته های بادنجونی با طعم پارمزان و جعفری با مغز چدار و گردو . به به!

 

اینم یه نما از مرکزش. و البته اگر از پنیر گودا یا متزارلا استفاده کنید بعد از اینکه کوفته رو باز میکنید یه مرکز مذاب خواهد داشت که خیلی زیبا میشه. ولی من طعم چدار رو ترجیح میدم

 

 

کوفته بادمجان پخت کوفته بادمجان تهیه کوفته بادمجان,نحوه پخت کوفته بادمجان,طرز پخت کوفته بادمجان,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,مواد لازم برای کوفته بادمجان,طرز 

طرز تهیه کوفته بادمجان

 

 

در صورتی که با شوری پنیر میونه خوبی ندارید میتونید پارمزان رو کم کنید و به جای چدار از پنیر خامه ای یا پنیر پیتزا استفاده کنید

 

میتونید با نون یا برنج یا از اون بهتر با پاستا میل کنید

 

منبع : آکا ایران

تالاب

 

 

تهیه و تنظیم:کلیک نیوز

 

 

طرز تهیه کوفته لذیذ و پاستا

 

طرز تهیه کوفته تبریزی

 

طرز تهیه کوفته مرغ با سس مخصوص قارچ

دسته بندي: آشپزی و تغذیه,انواع کوفته ,
مطالب مرتبط :

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

مروری بر گذشته

پر بازدید ترین های کلیک نیوز