close
متخصص ارتودنسی

طرز تهیه کوفته قلقلی با فلفل دلمه
تبليغات تبليغات

طرز تهیه کوفته قلقلی با فلفل دلمه

طرز تهیه کوفته قلقلی با فلفل دلمه

طرز تهیه کوفته قلقلی با فلفل دلمه

 

 


یکی دیگر از لذیذ ترین کوفته های ایرانی کوفته قلقلی با فلفل دلمه می باشد که می توان به دوصورت مجزا آن را تهیه نمود و همچنین در زمان هایی که مهمان دارید با یک کوفته خوشمزه جلوی مهمانان سربلند شوید

آموزش طرز تهیه کوفته قلقلی با فلفل دلمه را شما دوستان می توانسد در سایت کلیک نیوز آموزش ببینید و همچنین با مراجعه به بخش انواع کوفته ،کوفته های متنوع را آموزش ببینید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

روش اول:

 

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده 500گرم

برنج پخته (شفته) 120گرم

تخم مرغ یک عدد

سبزی کوفته ( ساتوری) یک کیلو

فلفل دلمه 3عدد

گوجه فرنگی 3عدد

نمک+فلفل سیاه+جوز هندی به میزان دلخواه

رب گوجه فرنگی 3قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه:

گوشت و برنج و سبزی و تخم مرغ و نمک و فلفل و جز را با هم مخلوط می کنیم، و آنقدر ورز می دهیم تا جسبندگی زیادی پیدا کند

مواد را به اندازه نارنگی برداشته گرد کرده و در روغن داغ شده سرخ کنید البته باید با حوصله سرخ کنید تا له نشوند .

در یگ قابلمه بزرگ فلفل دلمه های ورقه شده و بعد گوجه ورقه شده را رویه هم میچینیم

بعد کوفته های طلایی سرخ شده را به شکل حرم روی گوجه ها می چینیم ،

در یک تابه کمی روغن ریخته وسه قاشق رب گوجه در آن تفت می دهیم

جز هندی و فلفل نمک را اضافه می کنیم و بعد دو لیوان آب به سس اصافه میکنیم

کمی که جوش آمد آن را روی کوفته ها ریخته و در قابلمه را میگداریم تا با حرارت کم بپزد به مدت نیم ساعت.

کوفته باید با بخار سس بپزد.

این غذا را با نان و  سبزی خوردن میل کنید.

 

روش دوم:

طرز تهیه کوفته قلقلی با فلفل دلمه

 

مواد لازم:

تخم مرغ      1 عدد

 شیر      3/4 پیمانه

 پنیر چدار رنده شده      1 پیمانه

 جو پرک      1/2 پیمانه

نمک     1 قاشق چای خوری

گوشت کوبیده شده     500 گرم

کچاب     2/3 پیمانه

شکر قهوه ای     1/4 پیمانه

خردل     1 و 1/2 قاشق چای خوری

 

طرز تهیه:

1- فر را در دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.

 2- دریک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، پنیر، جو و نمک را ترکیب کنید، گوشت کوبیده شده را اضافه کنید، به خوبی مخلوط کنید و این مخلوط را به شکل 8 قرص گوشت کوچک درست کنید، سپس مواد را در یک سینی پخت بزرگ که کمی روغن زده شده است قرار بدید.

 3- در یک کاسه کوچک دیگر، کچاب، شکر قهوه ای و خردل را ترکیب کنید، سپس آنها را هم بزنید و روی تمامی قرص نان ها بپاشید.

 4- بدون در آنها را به مدت 45 دقیقه در دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) بپزید.

 

منبع : آکا ایران

تالاب

 

تهیه و تنظیم:کلیک نیوز

 

 

طرز تهیه کوفته مرغ

 

طرز تهیه کوفته ساندویچ سس باربیکیو

 

طرز تهیه کوفته سوجوک با ادویه کاری

 

دسته بندي: آشپزی و تغذیه,انواع کوفته ,
مطالب مرتبط :

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

مروری بر گذشته

پر بازدید ترین های کلیک نیوز