close
متخصص ارتودنسی

طرز تهیه کوفته شيرين کرمانشاهی
تبليغات تبليغات

طرز تهیه کوفته شيرين کرمانشاهی

کوفته کرمانشاهی,طرز تهیه کوفته کرمانشاهی,روش تهیه کوفته کرمانشاهی,طرز پخت کوفته کرمانشاهی,آموزش پخت کوفته کرمانشاهی,مواد لازم برای کوفته کرمانشاهی

کوفته کرمانشاهی,طرز تهیه کوفته کرمانشاهی,روش تهیه کوفته کرمانشاهی,طرز پخت کوفته کرمانشاهی,آموزش پخت کوفته کرمانشاهی,مواد لازم برای کوفته کرمانشاهی

 

 


مواد لازم کوفته شيرين :

 

برنج: 200 گرم

نعنا خشک: 25 گرم

شکر: 100 گرم

سرکه: دو سوم ليوان

پياز: 1 عدد

تخم ‏مرغ: 1 عدد

آب: 1 ليوان

نمک، فلفل سياه، زردچوبه: به ميزان دلخواه

 

طرز تهیه کوفته شيرين :

برنج را با کمي آب روي حرارت قرار دهيد تا آب آن کشيده، شفته شود.

سپس پياز را رنده کنيد و آب آن را بگيريد و به همراه گوشت به برنج اضافه نماييد.

بعد نمک، شکر، ادويه و نعنا خشک را نيز اضافه کرده و با دست ورز دهيد.

وقتي مواد خوب مخلوط شدند تخم ‏مرغ را نيز بشکنيد و با مواد کاملا ورز دهيد تا حالت چسبندگي پيدا کند. از مواد به اندازه ي يک پرتقال برداشته و به شکل تخم مرغ فرم دهيد، و کف ظرف بچينيد.

در ظرفي مناسب، سرکه را با آب، 2 قاشق روغن و شکر ترکيب نماييد، روي حرارت قرار دهيد تا کمي غليظ شود.

سپس سُس آماده شده را روي کوفته‏ ها بريزيد.

با حرارت ملايم حدوداً يک ساعت زمان لازم است تا کوفته‏ ها کاملا مغز پخت شوند.

 

انرژي کل: 1900 کيلو کالري

 

 

طرز تهیه کوفته

 

طرز تهیه کوفته به سبک جدید

 

طرز تهیه گشنیزپلو با کوفته قلقلی

 

دسته بندي: آشپزی و تغذیه,انواع کوفته ,
مطالب مرتبط :

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

مروری بر گذشته

پر بازدید ترین های کلیک نیوز