close
متخصص ارتودنسی

طرز تهیه خورش قورمه سبزی
تبليغات تبليغات

طرز تهیه خورش قورمه سبزی

طرز تهیه خورش قورمه سبزی

طرز تهیه خورش قورمه سبزی

 

 

مواد لازم :

 

گوشت سر دست با مغز ران بدون استخوان

نیم کیلو گرم

پیاز سرخ کرده

3 قاشق سوپخوری

روغن

250 گرم

لیمو عمانی

5 تا 6 عدد

لوبیا قرمز

0.5 لیوان

سبزی خورش

1 کیلو گرم

نمک و فلفل و زردچوبه

بمقدار لازم

 

طرز تهیه :

 

گوشت را پس از تمیز کردن خرد کرده همراه با پیاز داغ تفت می دهیم . زرد چوبه اضافه کرده همراه با آب و لوبیا قرمزمی پزیم.پس از اینکه گوشت نیم پز شد سبزی (تره,جعفری,گشنیز,کمی شنبلیله ,چند پر نعناع)را که تمیز کرده , شسته و خرد کرده ایم با مقداری روغن سرخ می کنیم و داخل گوشت می ریزیم .

 

 

نمک و فلفل را اضافه کرده پس از چند جوش لیمو عمانی را چند سوراخ کرده داخل آن می ریزیم و می گذاریم خورش پخته و جا بیفتد . میتوانیم مقدار 3/1 پیمانه آبغوره به خورش اضافه کنیم . خورش پس از پختن باید کاملاً جا بیفتد و روغن بر سطح آن قرار گیرد.

 

 

 

قرمه سبزی با مرغ,قرمه سبزی طرز پخت,قرمه سبزی خوشمزه قرمه سبزی خشک,قرمه سبزی طرز تهیه

دسته بندي: آشپزی و تغذیه,انواع خورشت,
مطالب مرتبط :

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

مروری بر گذشته

پر بازدید ترین های کلیک نیوز