close
متخصص ارتودنسی

طرز تهیه خورشت آلو و اسفناج
تبليغات تبليغات

طرز تهیه خورشت آلو و اسفناج

طرز تهیه خورشت آلو و اسفناج

طرز تهیه خورشت آلو و اسفناج

 

 

مواد لازم :

 

گوشت گوسفندنیم کیلو

اسفناجیک کیلو

آلو برقانی150 گرم

پیازسرخ شده۲ قاشق سوپخوری

آبلیمو یا آب نارنجبه مقدار کافی

نمک و فلفلبه مقدار کافی

طرز تهیه :

 

گوشت را چند تکه کرده ، می شوییم و کمی تفت می دهیم. سپس آن را همراه با ۲ لیوان آب ، پیازسرخ شده و آلوبرقانی با حرارت ملایم می پزیم . اسفناج را بعد از پاک کردن ، کمی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم .

بعد از پختن گوشت، اسفناج را به آن اضافه کرده و صبر می کنیم تا خورش با ترشی و نمک وفلفل جا بیفتد.

نکات تغذیه ای :

۱- اسفناج منبع خوبی ازاسید فولیک است به همین دلیل مصرف آن برای خانم های باردار مفید می باشد.

۲- اسفناج دارای هر سه ویتامین بتا- کاروتن ،EوC می باشد که هر سه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند و باعث پیشگیری از انواع سرطان و ناراحتی قلبی – عروقی می شوند.

۳- مواد لعابی اسفناج برای مخاط و مفاصل بدن لازم است.

۴- اسفناج به علت دارا بودن منیزیم ، خاصیت ضد سرطانی داشته و گلبول های خون را افزایش می دهد.

۵- نکته مهم در پختن اسفناج این است که نباید آب آن را دور ریخت، زیرا منیزیم در آب آن موجود است.

 

چهارگروه از افراد بایستی از مصرف اسفناج خود داری کنند:

 

۱- مبتلا یان به بیماری کبد

۲- کسانی که درد مفاصل و روماتیسم دارند

۳- کسانی که سنگ کلیه دارند

 

۴- مبتلایان به ورم معده یا روده

 

 

خورشت......

 

طرز تهیه خورش هویج تبریزی

 

طرز تهیه یک خورش خوشمزه

 

طرز تهیه خـورش نخود آله غذای کاشانی

 

خورش آلو اسفناج و خورش آلو اسفناج با گوشت و تهیه خورش آلو اسفناج و درست کردن خورش آلو اسفناج و آموزش خورش آلو اسفناج

دسته بندي: آشپزی و تغذیه,انواع خورشت,
مطالب مرتبط :

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

مروری بر گذشته

پر بازدید ترین های کلیک نیوز