close
متخصص ارتودنسی

طرزتهیه خورش بادمجان
تبليغات تبليغات

طرزتهیه خورش بادمجان

طرزتهیه خورش بادمجان

طرزتهیه خورش بادمجان

 

 

مواد لازم:

 

گوشت گوسفندي بدون استخوان750 گرم

بادنجان قلمي11-10 عدد

پياز سرخ شده3 قاشق سوپخوري

گوجه فرنگي متوسط5-4 عدد

غوره بي دانهيك دوم فنجان

آبغورهيك دوم فنجان

رب گوجه فرنگينصف فنجان

نمك و فلفلبه قدر كافي

 

طرز تهيه:

 

گوشت را خرد كرده ، مي شوييم و با كمي روغن تفت مي دهيم تا به روغن بيفتد. پياز سرخ شده را با 3 ليوان آب وكمي فلفل با حرارت ملايم مي پزيم. پوست بادنجان را پس از شستن گرفته، وسط آن را شكاف كوچكي داده، در كاسه آب نمك قرار مي دهيم.

 

بعد از20 دقيقه آن را در آبكش قرار مي دهيم تا آب بادنجان ها كشيده شود. بادنجان ها را با حرارت متوسط سرخ مي كنيم، تا مغزپخت شوند. بعد از سرخ شدن بادنجان، غوره و رب گوجه فرنگي را تفت مي دهيم و به خورش اضافه مي كنيم.

 

بعد از پخت گوشت، به مدت ده دقيقه بادنجان ها را كنار گوشت مي چينيم. آبغوره و نمك را نيز اضافه مي كنيم. بعد از جا افتادن خورش آن را در ظرف مي كشيم. بادنجان ها را با گوجه فرنگي هاي حلقه اي و سرخ شده تزئين مي كنيم. خورش بادنجان را با مرغ هم مي توان درست كرد.

 

 

در صورت تمايل مي توانيد به جاي آبغوره، نصف فنجان آب انار اضافه كنيد كه بسيار خوشمزه خواهد شد.

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان خورش قیمه بادمجان پخت خورش قیمه بادمجان,تهیه خورش قیمه بادمجان,درست کردن خورش قیمه بادمجان,روش پخت خورش قیمه بادمجان,

دسته بندي: آشپزی و تغذیه,انواع خورشت,
مطالب مرتبط :

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

مروری بر گذشته

پر بازدید ترین های کلیک نیوز