close
متخصص ارتودنسی

طرز تهیه خورشت به آلو
تبليغات تبليغات

طرز تهیه خورشت به آلو

طرز تهیه خورشت به آلو

طرز تهیه خورشت به آلو

 

 

مواد مورد نیاز:

گوشت ماهیچه یا مغز ران 1 کیلوگرم

پیاز داغ (سرخ شده)1/4 پیمانه (معادل 40 گرم)

آب 2 تا 3 پیمانه (معادل 320 الی 480 میلی‌لیتر)

به 3 عدد (معادل 780 گرم)

روغن مایع 1/3 پیمانه (معادل 50 گرم)

آلو بخارا 250 گرم

شکر 3 قاشق سوپخوری (معادل 39 گرم)

آب لیمو 2 قاشق سوپخوری (معادل 28 میلی‌لیتر)

نمک و فلفل به مقدار لازم

زعفران (حل شده در آب جوش) 1 قاشق سوپخوری(معادل 14 میلی‌لیتر)

نحوه تهیه:

اگر از مغز ران استفاده می‌کنید آن را به قطعه‌های پنج سانتی‌متری خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید و پیاز سرخ شده را اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهید.

آب را اضافه و حرارت را ملایم کنید تا گوشت تقریبا” پخته شود.

پوست به را گرفته و چهار قاچ کنید و تخم آن را بگیرید ، سپس به صورت پره پره برش دهید و با مقداری روغن کمی سرخ کنید و با آلو که از قبل به مدت یک ساعت در مقداری آب خیس کرده‌اید به خورش اضافه کنید.

شکر ، آب لیمو ، نمک و فلفل را با زعفران آب شده اضافه کنید و بگذارید خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد.

نکته در خورش بهتر است از آب لیموی تازه استفاده شود.

 

پیشنهاد در صورت تمایل 2/3 پیمانه لپه معادل 100 گرم را با پیاز سرخ شده تفت دهید و به گوشت اضافه کنید تا بپزد.

 

 

انواع خورشت.....

 

طرز تهیه خورشت آلو مسما

 

آموزش درست کردن قورمه سبزی هندی

 

آموزش درست کردن خورشت به

 

 

طرز پخت خورش تره,درست کردن خورش تره,تهیه خورش تره,نحوه پخت خورش تره,مواد لازم برای خورش تره,طرز پخت خورش های خوشمزه,پخت انواع خورش,آموزش آشپزی,سایت آشپزی

دسته بندي: آشپزی و تغذیه,انواع خورشت,
مطالب مرتبط :

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

مروری بر گذشته

پر بازدید ترین های کلیک نیوز