close
متخصص ارتودنسی

طرز تهیه خورشت فسنجان
تبليغات تبليغات

طرز تهیه خورشت فسنجان

طرز تهیه خورشت فسنجان

طرز تهیه خورشت فسنجان

 

 

مواد لازم : برای 8 الی 10 نفر

 

مرغ1 عدد

روغن150 گرم

مغز گردو750 گرم

پیاز3 عدد

رب انار350 گرم

گلپر(به دلخواه)یک چهارم قاشق چایخوری

زعفرانبه مقدار لازم

نمکبه مقدار لازم

 

طرز تهیه :

مرغ را بپزید . پیاز را رنده و با روغن سرخ کنید . گردو را بکوبید و با پیاز بجوشانید . نمک و زعفران و رب انار را با گردو و پیاز به مرغ پخته شده بیفزایید و شعله را بسیار کم کنید . در صورت تمایل می توانید به رب انار 2 قاشق مربا خوری شکر اضافه کنید و بگذارید خورش به روغن بیفتد . این خورش را با ماهی هم می شود تهیه کرد . در این صورت همه مواد را به شکل بالا تهیه کنید . ماهی را قطعه قطعه ببرید و سرخ کنید و در این مایه قرار دهید تا با حرارت کم بپزد .

 

در صورت مصرف گوشت چرخ کرده به جای مرغ ، آن را با پیاز رنده کرده مخلوط کنید و به شکل کوفته ریزه در آورید و کوفته ها را در روغن سرخ کنید . به جای گوشت مرغ می شود از مرغابی هم استفاده کرد .

 

برای اینكه خورش خوش رنگ شود می توان یك قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به آن افزود.

 

یادآوری: در صورتی كه گوشت مرغ زودتر بپزد، می توان مرغ را از خورش خارج كرد تا با شعله ملایم كاملاً بپزد و جا بیفتد( كم آب شود). در این صورت خورش خوشمزه ای خواهد شد.

 

در شمال ایران برای بهتر جا افتادن خورش، از شب قبل، گردو را به مدت چند ساعت با حرارت ملایم در آب می پزند و هر نیم ساعت، یك استكان آب خنك به آن اضافه می كنند. روز بعد بقیه مواد را به آن می افزایند.شما هم می توانید برای داشتن خورشتی لذیذتر این كار را انجام دهید.

 

 

 

 

خورشت......

 

طرز تهیه خورش چغاله بادام خوشمزه

 

طرز تهیه خورش قورمه سبزی

 

طرزتهیه خورش بادمجان

 

طرز تهیه انواع خورش های مجلسی,انواع خورش ایرانی,خورش هویج,انواع خورشت با مرغ,انواع خورشت با گوشت قرمز,انواع پلوها,انواع پلو مخلوط,

 

دسته بندي: آشپزی و تغذیه,انواع خورشت,
مطالب مرتبط :

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

مروری بر گذشته

پر بازدید ترین های کلیک نیوز