close
متخصص ارتودنسی

طرز تهیه خـورش نخود آله غذای کاشانی
تبليغات تبليغات

طرز تهیه خـورش نخود آله غذای کاشانی

طرز تهیه خـورش نخود آله غذای کاشانی

طرز تهیه خـورش نخود آله غذای کاشانی

 

 

مواد لازم:

 

نخود – یک پیمانه

گوشت مغزران گوسفند – نیم کیلو

پیاز – سه عدد

پوره گوجه‌فرنگی – نصف پیمانه

رب‌گوجه‌فرنگی – 4/1پیمانه

زعفران – نصف قاشق چایخوری

لیموعمانی – پنج عدد

دارچین – نصف قاشق چایخوری

نمک و فلفل – به میزان لازم

روغن – به میزان لازم

گلاب – یک قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه :

ابتدا نخودها را که از قبل خیس کرده بودیم، پوست گرفته، به دو قسمت تقسیم کرده و پیازها را خرد و مقداری تفت داده تا طلایی رنگ شود، گوشت و نخودها را اضافه کرده و به آنها زردچوبه می‌زنیم سپس آب می‌ریزیم تا نیم‌پز شوند .در مرحله بعد پوره گوجه‌فرنگی، زعفران و رب‌گوجه‌فرنگی را می‌افزاییم، یک ربع آخر، لیموعمانی، نمک، فلفل و دارچین را اضافه می کنیم و در صورت تمایل می‌توانیم گلاب بریزیم.

– این غذا در شهرهای کاشان و یزد پخته می‌شود و در شهر یزد به قیمه یزدی معروف می‌باشد.

 

– آله در زبان محلی شهر کاشان معنی نیمه و نصفه می‌دهد.

 

 

 

 

خـورش نخود آله غذای کاشانی. انواع خورش یا خورشت-خـورش نخود آله غذای کاشانی. برچسب ها: گزارش تخلف ... طرز تهیه خورش نعناع جعفری

دسته بندي: آشپزی و تغذیه,انواع خورشت,
مطالب مرتبط :

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

مروری بر گذشته

پر بازدید ترین های کلیک نیوز