close
متخصص ارتودنسی

طرز تهیه خورش چغاله بادام خوشمزه
تبليغات تبليغات

طرز تهیه خورش چغاله بادام خوشمزه

طرز تهیه خورش چغاله بادام

طرز تهیه خورش چغاله بادام

 

 

مواد لازم :

 

گوشت خورشتی400 گرم

پیاز خورد و سرخ شده1 عدد متوسط

چغاله بادام200 گرم

نعنا و جعفری خورد شده300گرم

نمک و فلفل و ادویهبه میزان لازم

آبغورهبه میزان لازم

آب4 لیوان

 

طرز تهیه:

ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشتها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود، سپس نعنا و جعفری خورد شده را به آنها اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله ها را اضافه کرده و برای اینکه خوب طعم مواد را به خود بگیرند با شعله ی کم درب قابلمه را گذاشته و 3،4 دقیقه صبر کنید، سپس 4 لیوان آب را اضافه کنید و به مدت 45تا یک ساعت صبر کنید تا چغاله ها در کنار گوشت خوب نرم و پخته شوند .وقتی از پخته شدن چغاله ها اطمینان حاصل شد مقداری نمک و کمی آب غوره به آنها اضافه کرده و10دقیقه صبر کنید تا قوام بیاد .حال غذا آماده است.

 

چند نکته

 

1–می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز استفاده کنید.

 

2-در صورت تمایل می توانید در پایان کار کمی رب گوجه نیز بزنید.

 

3-اگر از همان ابتدا نمک اضافه شود چغاله ها سفت شده و به سختی می پزند.

 

4-از آب نارنج به جای آب غوره نیز می توان استفاده کرد.

 

 

5-این خورشت را در زودپز و با مدت زمان کمتری نیز می توان تهیه کرد.

 

 

 

خورشت چغاله بادام, طرز تهیه خورشت چغاله بادام, مواد لازم خورشت چغاله بادام, طرز درست کردن خورشت چغاله بادام, دستور پخت خورشت چغاله بادام, خورش چغاله بادام،طرز تهیه

دسته بندي: آشپزی و تغذیه,انواع خورشت,
مطالب مرتبط :

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

مروری بر گذشته

پر بازدید ترین های کلیک نیوز